Kauno g. 5 – uoju numeriu pažymėtame istoriniame pastate yra įsikūręs „Kablys”. Po šiuo žodžiu ir pastato stogu telpa net keletas skirtingų dalykų: naktinis klubas, kultūriniams renginiams skirtos erdvės, gastrobaras „Saulės Jėgainė”.
Šioje gastronomijos savaitėje kuriame „comfort food” interpretaciją.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
LIETUVIŠKAS MEZE
Humusas su skrudintu salyklu ir alumi | degintų daržovių kremas | naminė raugo duona | dzūkiški sūriai | daržovės.
NAMINĖS DEŠRELĖS
Druskoje kepti burokai | alaus redukcija.
KROSNYJE KEPTI OBUOLIAI
Lazdyno riešutai | lietuviška varškė.
Kauno g. 5, Vilnius
Virtuvės šefė – Jonita Bartašienė
Rezervacijai:
+370 610 34231
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VII 18:00 – 22:00